Recensies

Comments 12

 1. Ik vind onze “club” bijzonder, het lijkt wel een grote familie. Hier ligt ook de kracht van een goed team. Behalve hard trainen/werken, wordt er ook gelachen en (familie)zaken met elkaar gedeeld. De streetdefence-app werkt dan ook naar behoren. Beide trainers, zijn erg gemotiveerd om hun trainingen op een perfecte manier uit te dragen. Het fanatisme straalt er dan ook vanaf en willen zelf ook nog hoger op. Iedereen van ons gaat graag naar Duitsland om met/en onder Michael Rüppel te trainen. Ik vind dat de trainingen goed gedoceerd zijn en technieken goed worden uitgelegd. Ik ben een van de oudste leden en voel mijn kind aan huis. Ik hoop dat we deze leuke groep instant kunnen houden.

 2. Street-defense Brabant heeft een erg leuke en diverse groep hierdoor hangt er ook een zeer gemoedelijke sfeer. De trainers Ben en Frank zijn erg kundig en kunnen de technieken goed uitleggen waarom het op deze manier wordt gedaan. Verder zijn de lessen erg variërend en ook zeker goed voor de conditie. Ik ben erg blij dat deze groep heb gevonden en train er met veel plezier!

 3. De lessen van Ben en Frank leren je technieken die je in het dagelijkse leven nodig zou kunnen hebben. Niet alleen wordt er hier aan je conditie gewerkt, maar je leert veel in de vorm van zelfverdediging die op straat te gebruiken zijn. Het mooiste hiervan is is dat iedereen eraan mee kan doen. De groep bestaat uit jong en oud, man en vrouw, en je wordt aangemoedigd tot je uiterste te gaan. Hele leerzame lessen, instructeurs die goed weten wat ze je aanleren en een leuke, gezellige groep!

 4. Heerlijk om te trainen met een leuke groep mensen, onder leiding van de 2 heel gemotiveerde leraren. Al vanaf de eerste training voelde ik me welkom.
  Frank en Ben zorgen voor een goede combinatie van techniek en uithoudingsvermogen. Het fijne aan de sport is dat het gebasseerd is op realistische situatie’s. Ik hoop nog vele jaren te kunnen met zo veel plezier.

 5. Toptrainers, gevarieerde lessen en leuke & veilige sfeer! Elke training daagt uit tot verbeteren van je conditie, kracht, techniek en doorzettingsvermogen! Je traint echt voor de realiteit! Ik voel me meer zelfverzekerd en weerbaar: Absoluut aan te raden! Ervaar het vooral zelf!

 6. Hallo,

  Ik ben Erik en train sinds 17-10-2016 mee bij Streetdefence-Brabant. Het is elke week goed trainen in Oosterhout. Zowel de trainers als de groep zijn erg behulpzaam bij het uitleggen van de technieken. Daarnaast geven Ben en Frank enthousiast en afwisselend les, waarmee ze je goed weten te motiveren om de volle 100% te geven. Goed werk mannen, ga zo door!

 7. Dit is de sport die ik te laat ontdekt heb ,maar hopelijk nog vele jaren mag beoefenen.
  We hebben twee personen die het met veel geduld perfect over brengen.
  En we hebben een hele fijne groep .maar die mag wel iets fanatieker worden, meer spirit
  Maar het mooie is, je ziet ze in een korte tijd, allemaal groeien .
  Al bij al ontzettend leuk.
  .

 8. Twee keer in de week de mogelijkheid om lekker intensief te trainen, de trainingen zijn altijd (lekker) afwisselend. Fijne groep mensen, zowel de trainers Ben & Frank als de leden, echt top!

 9. Heb in het begin een maandje of 2 meegedraaid werd erg gemotiveerd om meer uit mezelf te halen mooie sport goed uitgelegde technieken en iedereen van de cursisten probeerd je dingen mee te leren zeker als hun al op hoger niveau draaien of de technieken gewoon sneller onder de knie hebben dan ik had.
  Goede trainers met passie voor wat ze doen en dat stralen ze ook uit tijdens de trainingen en de opstart en afronding ervan.

  kortom een aanrader Ben en Frank Oss!!!

 10. Sinds een paar maanden nu bezig met Krav Maga. Wat een prima club met mensen. Colegiaal en de instructeurs nemen alle tijd voor je rn leggen het desnoods diverse keren uit. Heel goede sport voor jezelf vertrouwen. En heel geschikt voor mannen en vrouwen. Leeftijd speelt geen rol. Ik mag dan ook graag iedereen die dit leest uitnodigen om eens gebruik te maken van de gratis proef les. Dan kun je het zelf ervaren

 11. Sinds kort ook bij deze zeer gezellige groep. Duidelijke uitleg en passie voor de sport. Serieus maar ook plezier. Ben blij dat ik dit heb ontdekt. 2 keer per week heerlijk sporten. Leren jezelf te verdedigen mocht t ooit nodig zijn. Je zelfvertrouwen groeit elke week meer. Frank en Ben weten er steeds weer een leuke les van te maken zodat de tijd te snel voorbij gaat. Zeker weten dat ik dit nog lang met plezier blijf doen

 12. Sinds april ben ik bij deze club begonnen met sporten en er heerst een gezellige ontspannen sfeer onder de leden. Heb diverse jaren bij defensie gewerkt en merk dat ik hier dezelfde verbondenheid heb met de leden als in het leger. Je wordt gelijk opgenomen in de groep en ook al had ik geen ervaring met soortgelijke sporten was het heel makkelijk om mee te trainen omdat er goed en duidelijk wordt lesgegeven. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen heb je altijd nog de mogelijkheid om vragen te stellen als je er niet uit komt.
  Als je twijfelt kom maar een keer kijken en je ziet zelf hoe gezellig het is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *