Trainingen

Volwassenen training


De huidige maatschappij maakt het noodzakelijk dat we ons moeten gaan beschermen tegen o.a. zinloos geweld, berovingen, bedreigingen enz. enz.
De vraag naar zelfverdediging word daarom ook steeds groter.

Bij Streetdefence-Brabant worden er Krav Maga lessen gegeven voor MANNEN en VROUWEN vanaf een leeftijd van 15 jaar. De technieken van Krav Maga zijn zoveel mogelijk gebaseerd op de reactie van het menselijk lichaam en daarom relatief snel aan te leren en waar noodzakelijk is om toe te passen. In de training word er gewerkt aan Kracht, Conditie en Zelfverdediging. Ook zelfverzekerdheid en om leren gaan met agressie en stresssituaties.

Krav Maga is tot op heden het beste Zelfverdedigingssysteem dat er is. Maar het is niet alleen dat, HET IS MEER! Sportief bezig, Mentaal en Fysiek sterker worden en bewuster zijn van je omgeving.

Onze school in aangesloten bij Krav Maga Street Defence organisatie. Onder leiding van Michael Ruppel 5e dan black belt (Hall of Fame in Israël en Amerika)


Personal training


Wij geven ook individuele trainingen, Om op uw wensen in te spelen kunt u het beste contact opnemen met de instructeur. Wat zijn uw wensen? Denk b.v. aan meer kracht, conditie zelfbewust of combinatie hiervan? En het voordeel van dit alles is ook nog de het verlies van eventuele overtollige kilo’s.